Waar staat mijn supplementenlabel voor.

Gepubliceerd op 31 januari 2022 om 20:00

In deze blog zal ik een vertellen waar de naam van mijn label vandaan komt en waarom ik dit label ben begonnen!

Zoals je vast wel mee hebt gekregen is dat ik vanuit S.T.A.N. Coaching een eigen supplementen label heb opgericht die de naam IASO Nutrition (spreekt uit als: iejaso) draagt. Zoals je op de afbeelding wel kan zien is dit tot nu toe het assortiment dat beschikbaar is.

Voor ik verder vertel wil ik je alvast vragen of stel dat je gebruik hebt gemaakt van één van deze producten laat een feedback reactie achter. Ik ga graag aan de slag om de beste producten te creëren. Alvast bedankt.

De producten

Als fanatiek fitnesser en iemand die altijd bezig is met het realiseren van een zo gezond mogelijke levensstijl heb ik heel wat eiwit- creatine-en pre workout poeders, vitamine en mineralen tabletten versleten. Veel merken gezien en vooral veel pogingen gedaan om de juiste smaak en samenstelling wat voor mij werkt.

 

Na lang testen, proberen en gokken of dit nou wel een lekkere smaak was had ik besloten dat ik ging kijken of er een mogelijkheid zou zijn om mijn eigen producten te laten publiceren. Na lang testen en alle bijzaken die erbij komen is het me dan toch echt gelukt. En heb ik mijn eigen creaties op de markt kunnen brengen. Deze smaken en product samenstellingen werken voor mij het beste. Met de nodige gebruikers ervaring weet ik haast wel zeker dat dit product ook het product is wat jij zoekt. Fijne shakes en niet te zoete smaken zodat er ook geen klef gevoel krijgt. Hoog in eiwit, laag in vet en koolhydraten zodat deze in elke levensstijl toe gepast kan worden.

 

De naam

Je bent niet de enige als je in het begin gedacht zou hebben van, hoe spreek je dit uit, waar staat het voor en waarom is het niet makkelijker. Wanneer je mijn andere sociaal media accounts volgt zal je er vast en zeker wel al achter zijn gekomen dat mijn linker been getatoeëerd is. Deze staat hele maal vol met Griekse goden en gevechtskrijgers. Door mijn grote bewondering en interesse in de Griekse mythologie ben ik zo op de naam van dit label gekomen. IASO is namelijk de Griekse godin van het lichamelijk herstel. De verbinding tussen het herstellen/onderhouden van het lichaam wat de supelementen doen en de naam van de godin, zeggen niet alleen dat je gewoon een product koopt maar ook een verhaal.

 

Ben jij nou benieuwd naar alles en wil jij een kijkje nemen in de webshop. Druk dan op onderstaande button.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.